Ismerkedjen meg kulcsrakész megoldásainkkal, melyek akár az Ön vállalkozását is hatékonyabbé tehetik, vagy megkönnyíthetik mindennapjait!

PNIntra – Kisvállalati belső információs rendszer

Szabadság tervezés, szervezeti telefonkönyv, belső tudásbázis, tárgyi eszköz nyilvántartás egyben – Új! Készítse el saját honlapját!

Ön és kollégái is szenvednek attól, hogy minden információt különböző rendszerekből kell kinyerniük? Váltson komplex megoldásra! Nem feltétlenül kell drága és bonyolult termékben gondolkodnia, megoldásunk nem igényel olyan grandiózus alaprendszereket, mint a sharepoint. Egyszerű kezelhetőség, testre szabható funkciók.

Tudjon meg többet!

Advanced Audit Management Studio – komplex minőségbiztosítási rendszer

Kulcs a minőségbiztosításhoz: kezelje könnyedén auditjait egyetlen rendszerben!

Problémát jelent a belső ellenőrzések megszervezése és a feltárt hibák érdekében tett intézkedések nyomonkövetése? A vezetőség folyamatos visszacsatolást szeretne és átlátható riportokat? Könnyítse meg saját életét egy komplex szoftverrel, amelyet kifejezetten az auditok kezelésére terveztünk. Könnyű használat, testreszabhatóság, átlátható riportok, kiterjedt excel támogatás, ISO minősítési követelményeknek való megfelelőség. Mindez egyben, egyetlen programban.

Tudjon meg többet!

Pro-quest – szintfelmérő és e-learning keretrendszer

Tegye hatékonyabbá munkatársai képzését, engedje szabadjára a tudást!

A kötelező képzések, mint a munkavédelem, vagy tűzvédelem időrablóak, a fontos belső képzések pedig nem hatékonyak? Vagy az a probléma, hogy az egyszer már megszerzett tudás gyorsan elenyészik? Mindkettőre megoldást kínál e-learning keretrendszerünk, amelyben tetszőleges tanagyagot és tudásmérő kérdőívet megjeleníthet.

Tudjon meg többet!

E-szervízkönyv – Gépjármű szervíztörténet és közösségi tér

Tartsa nyilván gépjárműve szerviztörténetét, értesüljön időben a szükséges felülvizsgálatokról!

Termékünk komplex szolgáltatást nyújt, legyen Ön autótulajdonos, szervízvezető vagy érdeklődő a használtautópiacon. A közösségi alapon szerveződő nyilvántartás kiváltja a papíralapú megoldásokat. Ha nem akar lemaradni egy fontos karbantartásról, vagy növelni akarja autója értékét eladáskor, jó szolgáltatot fog tenni egy karbantartott szervízkönyv.

Tudjon meg többet!

IT piactér – informatikai szakemberek és szolgáltatások gyűjtőtere

Ha informatikust keres, vagy Ön szolgáltatna

Célunk, hogy összekössük a keresleti oldalt a kínálatival, segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb szakembereket, vagy a szakmai karrierjéhez legjobban illeszkedő projekteket. Egyszerű ötlet, maximális hatékonyság.

Tudjon meg többet!