Ön jó helyen jár, ha

 • Önnek vagy vállalkozásának egy egyedi szoftver kifejlesztésére van szüksége
 • szoftverfejlesztési projektjének valamely szakaszában szakértői közreműködést igényel

de mi akkor is segítünk, ha

 • napi rutinja során olyan problémát tapasztal, amire egy testhezálló eszköz megoldást jelentene

Az sem kizáró ok, ha nem gondolná, hogy Önnek egy informatikai megoldás hozná meg az előrelépést. Tanácsadóink segítenek pontosan lokalizálni a probléma gyökerét, és megtalálni az optimális eszközt a hatékonyság növelésére.

Úgy érzi, nem erre van szüksége? Nézzen szét projektfeladatra bevonható szakembereink, vagy kulcsrakész termékeink között!

Üzleti tanácsadás – gyökérok elemzés

Tevékenységeink során – kapcsolódjon az a napi munkavégzéshez vagy privát életünkhöz – lépten-nyomon problémákkal szembesülünk. Ezek többségére van már kialakult megoldásunk, de sokszor érezzük, hogy az nem optimális. Talán rossz eszközt választottam, vagy én használom azt rosszul? Sokszor az ördög nem a részletekben lakozik! Talán az igazi probléma az, hogy nem is Az az igazi probléma!

Tanácsadóink segítenek Önnek a tünetek mögött húzódó valós okok feltárásában. Meg fog lepődni, milyen gyakori, hogy a megoldás keresése közben nem is az igazi problémára koncentrálunk. Egy külsős szemlélő minden esetben számos új nézőponttal segítheti Önt az előrelépésben.

Miért válasszon minket?

 • Ügyfélközpontúak vagyunk – csak akkor tekintjük sikeresnek a feladat elvégzését, ha sikerült értéket teremtenünk az Ügyfél számára
 • Széles látókörrel rendelkezünk – bár csapatunk elsősorban IT szakemberekből áll, jelentős tapasztalattal bírunk akár a vállalatok belső folyamatai, akár a mindennapi élet ügyes-bajos dolgai terén
 • Tapasztaltak vagyunk - csapatunk tagjai számos alkalommal bizonyítottak már nagyvállalati környezetben, kisvállalkozások támogatásában és állami környezetben is
 • Átláthatóak vagyunk - munkánkat igazolt elméletek alapján végezzük, így Ön is validálhatja tevékenységünket


Úgy érzi, pontosan ismeri a megoldandó problémát, de nem tudja, hol kezdjen neki a megoldásnak? Önnek szól IT tanácsadás szolgáltatásunk.

IT tanácsadás – testhezálló megoldások

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egy adott feladatra szeretett volna letölteni egy programot, de nem tudta, hogyan válasszon a rengeteg találat közül. Miért lenne ez máshogy, ha vállalatának van szükség szoftverre? ilyenkor ráadásul még megannyi peremfeltételt is figyelembe kell venni, például a licenszköltségeket, a hosszú távú üzemeltetés feltételeit, vagy a munkatársak oktatásának járulékos költségeit.

IT tanácsadóink segítenek Önnek eligazodni a lehetőségek között. Függetlenségünk biztosítja, hogy minden szóba jövő lehetőséget megvizsgálunk, tapasztalatunk, pedig, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást, legyen bármi az optimalizálás szempontja.

Miért válasszon minket?

 • Hatékonyak vagyunk - kizárólag akkor tekintünk egy feladatot elvégzettnek, ha az eredmény értéket teremtett az Ön számára
 • Ügyfélközpontúak vagyunk - még ebben a fázisban is Ön a kulcs, nem a technológia!
 • Igazolt eredményeket szállítunk - a lean módszertan szemléletében legfontosabb feladatunknak a hipotézisek validálását tekintjük, így a végső javaslatot már valós adatokra építve adjuk meg


Úgy tűnik egy egyedi szoftvertermék lenne Önnek a legmegfelelőbb? Vegye igénybe szoftverfejlesztési szolgáltatásainkat! Esetleg az elméletek tesztelése azt mutatja, hogy nincs elfogadható megoldás? Talán nem is a valódi problémára koncentráltunk. Üzleti tanácsadóink segítenek kideríteni a választ.

Szoftverfejlesztés – agilis szemlélet

Megvan a tökéletes ötlet, de nincs, aki megvalósítsa? Erre kínál megoldást szoftverfejlesztési szolgáltatásunk.

Szakembereink szükség esetén a tervezés teljes folyamatát végrehajtják, de korábban elkészített specifikációk alapján is képesek előállítani a kívánt szoftvert. Elsősorban agilis módszertan szerint dolgozunk, de ha ez nem illeszkedik az Ön munkamódszeréhez, akkor a klasszikus vízesés modell követése sem jelent problémát.

Miért válasszon minket?

 • Követhetőek vagyunk – az agilis módszertan használatának egyik legnagyobb előnye, hogy Ön már az első néhány hét végén visszajelzést kap, mi is készül, majd a teljes folyamatot az Ön újabb és újabb igényei szerint alakítjuk
 • Technológiafüggetlenek vagyunk – csapatunk az összes elterjedt programozási platformot lefedi, így akkor is segíthetünk, ha Önnek alkalmazkodnia kell egy adott technológiához
 • A felhasználókra koncentrálunk – egy szoftver értékét közvetve mindig a felhasználók határozzák meg, ezért nálunk ők állnak a középpontban, sőt a fejlesztési folyamatba is aktívan bevonjuk őket!


Elkészült a szoftver, vagy már korábbról rendelkezésre áll, de Önnek egzakt véleményre lenne szüksége róla? Esetleg a fenntarthatóság a kérdés? Vegye igénybe minőségbiztosítási szolgáltatásunkat.

Minőségbiztosítás – az értékállóság kulcsa

Napi rutinunk mindannyian során több-kevesebb szoftvert használunk, de aligha van olyan, aki száznál többet. Az elmúlt 50 évben azonban több millió program készült már és napi több ezer új születik. Egyértelmű, hogy Ön számára csak néhány képvisel értéket. Nem engedhetjük meg tehát, hogy pont azok, amelyeket számunkra készítettek, és amelyek kifejlesztésébe akár súlyos pénzeket is invesztáltunk, ne tartozzanak ezek közé.

Amennyiben új szoftverét mi fejlesztettük, ez a szolgáltatás nem Önnek szól. Az elkészült termékbe már beletettük minden tudásunk. Segíthetünk azonban, ha független szakértőkre van szüksége szoftverfejlesztési projektjében. Tőlünk biztosan objektív értékelést kap, legyen az akár pozitív, akár negatív.

Miért válasszon minket?

 • A felhasználásra koncentrálunk – függetlenként minket nem kötnek a specifikációk, vagy a régmúltban megfogalmazott igények. Csak az számít, hogy mennyiben segített a program megoldani a kiinduló problémát
 • Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra – az informatikai biztonság külön szakterület. Csapatunk rendelkezik a szükséges kompetneciákkal, hogy ilyen szempontból is validáljuk a szoftvert
 • Segítünk a továbbfejlesztésben – használható eredményeket szállítunk a rendszer fenntartását és jövőbeli fejlesztését illetően. Ennek kulcsa, hogy a teljes fejlesztési ciklust lefedő komplex megközelítést alkalmazunk, nem csupán egy adott részterületre koncentrálunk.


Rendelkezésére áll a tökéletes szoftver, de kérdések merülnek fel az üzemeltetésével kapcsolatosan? Az utolsó képkockát is segítünk a helyére illeszteni!

Üzemeltetés – mindent egy helyen

Sok cég saját részleget és hardverkörnyezetet tart fenn a szoftverei üzemeltetését biztosítandó. Talán Ön nem tartozik közéjük, vagy részesülni szeretne a felhőalapú technológiák nyújtotta pénzügyi előnyökből? Mi ezen a téren is segítünk megtalálni az optimális megoldást.

Csapatunk nem foglalkozik konkrétan üzemeltetési területekkel, de fejlesztési szakértőink tapasztalata biztosítja, hogy minden fontos aspektusra felhívjuk a figyelmét. Megbízható partnereink pedig bármely konkrét feladat végrehajtását a tőlünk is megszokott színvonalon végzik el.

Miért válasszon minket?

 • Komplex szolgáltatást nyújtunk – minden kérdésére választ adunk, sőt feltárjuk a rejtett problémákat is
 • Garantáljuk a minőséget – partnereinkkel szemben is ugyanazokat a minőségi elvárásokat támasztjuk, mint a saját munkánkkal szemben

Vegye fel velünk a kapcsolatot!